Metamorfose

_______________

METAMORFOSE

Wie droomt er niet van een metamorfose? Twee verschillende arrangementen bieden u de keus om een totale make over te ondergaan. U kunt deze make over alleen ondergaan, of doe het samen met een zus, moeder of vriendin en maak er een gezellige dag uit van.

Tevens verzorgen wij metamorfose`s voor bedrijven zowel in onze salon als bij u op het bedrijf. Voor informatie hierover kunt u het contactformulier invullen en zullen wij u van de nodige informatie voorzien.

U kunt gebruik maken van de volgende arrangementen:

METAMORFOSE GÉBÉ COMPLEET

Kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. Daarna wordt haardracht, make-up en haarkleur bekeken en er wordt een foto van u gemaakt. Daarna volgt een advies voor de te knippen coupe en u krijgt een uitgebreid kleuradvies wat vertaald gaat worden naar een prachtige haarkleur en een professionele make-up. · De kleurbehandeling bestaat uit verschillende kleuren en technieken. Daarna wordt u professioneel opgemaakt en uw haar wordt in model gestyled. Tevens krijgt u een advies voor thuis, hoe u uw kapsel het beste kunt onderhouden en zelf kunt stylen. Als laatste wordt er weer een foto van u gemaakt om het eindresultaat voor u vast te leggen. Zowel de “voor”als “na”foto, krijgt u van ons mee naar huis.

Neem contact op voor een persoonlijk advies op maat.

METAMORFOSE GÉBÉ SPECIAAL:

Kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. Daarna wordt haardracht, make-up en haarkleur bekeken en er wordt een foto van u gemaakt. Daarna volgt een advies voor de te knippen coupe en u krijgt een uitgebreid kleuradvies wat vertaald gaat worden naar een prachtige haarkleur en een professionele make-up. · De kleurbehandeling bestaat uit verschillende kleuren en technieken en wordt afgesloten met een heerlijke hoofdhuidmassage. Na de hoofdhuidmassage worden uw wenkbrauwen geëpileerd en uw wenkbrauwen en wimpers worden geverfd. U wordt professioneel opgemaakt en uw haar wordt in model gestyled. Tevens krijgt u een advies voor thuis, hoe u uw kapsel het beste kunt onderhouden en zelf kunt stylen. Als laatste wordt er weer een foto van u gemaakt om het eindresultaat voor u vast te leggen. Zowel de “voor”als “na”foto, krijgt u van ons mee naar huis. Tijdens dit arrangement wordt u voorzien van frisdrank en ook een glaasje Prosecco staat voor u klaar. Tussendoor wordt u voorzien van een aantal lekkere hapjes.

Neem contact op voor een persoonlijk advies op maat.