Hairextensions

Veel dames willen langer of voller haar. Tegenwoordig is er op dit gebied veel mogelijk. Zowel tijdelijke als permanente bevestiging is een optie.

Wij werken veel met haarstukken van echt haar die met klikkammetjes in het eigen haar bevestigd worden. Het voordeel hiervan is dat de haarstukken `s avonds uit het eigen haar verwijderd kunnen worden en de volgende opnieuw bevestigd. Op deze manier is het mogelijk om diverse haarstijlen en kapsels te creeren. De haarstukken worden per persoon op maat gemaakt en in de des gewenste haarkleur gebracht. Een leuke manier om kennis te maken met haarverlenging.

Voor permanante bevestiging bieden wij verschillende optie`s.

De Hairextension. Dit is een streng haar die door middel van een waxlaagje aan het eigen haar bevestigt wordt. Hairextensions zijn er in vele kleuren te verkrijgen en gemaakt van echt haar. Op deze manier is het mogelijk het haar in eigen lengte te verdikken of langer te maken. Ook kleureffecten die voor het eigen haar te schadelijk zijn om te creeren zijn met hairextensions wel te realiseren. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld dunnere partijen aan de slapen voller te maken door middel van hairextensions.

Tevens werken wij met Double Hair. Dit zijn haarstukken die permanent in het haar bevestigd worden. Het voordeel hiervan is dat deze behandeling sneller klaar is dan verlengen met hairextensions. Een ander voordeel is, dat dit systeem herbruikbaar is. Na ongeveer 12 weken begint het haarstuk wat te zakken. Deze wordt in de salon losgemaakt en opnieuw bevestigd tegen de hoofdhuid aan. Op deze manier kan je enkele maanden van je haarverlenging genieten.

VRIJBLIJVEND ADVIES

Voor een goed advies kunt u het beste vrijblijvend langskomen in èèn van onze salons. Daar worden uw wensen goed met u doorgenomen en verwerkt tot de juiste behandeling.