Vestiging Nijkerk: 033 2451214

Vestiging Putten: 0341 357485

Over ons

GeBe Hairstyling is sinds 17 november 1998 gevestigd in Nijkerk. In 2007 is onze vestiging in Hoevelaken geopend en in 2008 onze vestiging in Putten. De vestiging in Putten bezit tevens een schoonheidssalon en ook kunt u in deze vestiging terecht voor een bezoekje onder onze zonnebank om een zomers tintje op te doen. In al onze vestigingen werken gediplomeerde visagisten zodat wij u een goed kleuradvies kunnen geven en dat kunnen vertalen naar prachtige haarkleuren en een mooie make-up.


GeBe Hairstyling staat voor kwaliteit en service. Alle medewerkers worden meerdere malen per jaar getraind door zowel nationale als internationale grootheden op het gebied van het kappersvak. Nieuwe modelijnen worden uitgebreid bekeken en het creative team van GeBe Hairstyling ontwikkeld zelf ook modelijnen die op de markt gezet worden.


Vakbeurzen en allerlei andere ontwikkelingen worden op de voet gevolgd waardoor wij elke klant naar tevredenheid kunnen helpen.


U kunt altijd binnen lopen in èèn van onze salons. Eèn van onze medewerkers zal u altijd te woord staan en u van een passend advies voorzien.


Een vers kopje koffie staat altijd voor u klaar.


Wij hopen u graag te ontvangen in één van onze salons.

Onze merken

Wij maken enkel gebruik van kwalitatief hoog waardige en goedgekeurde A merken binnen onze salons. Hieronder een impressie.

 

Onze merken