Vestiging Nijkerk: 033 2451214

Vestiging Putten: 0341 357485

Metamorfose

Wie droomt er niet van een metamorfose? Onze salon in Hoevelaken is gespecialiseerd in het realiseren van een metamorfose. Twee verschillende arrangementen bieden u de keus om een totale make over te ondergaan. U kunt deze make over alleen ondergaan, of doe het samen met een zus, moeder of vriendin en maak er een gezellige dag uit van.


Tevens verzorgen wij metamorfose`s voor bedrijven zowel in onze salon als bij u op het bedrijf. Voor informatie hierover kunt u het contactformulier invullen en zullen wij u van de nodige informatie voorzien.


U kunt gebruik maken van de volgende arrangementen:


Metamorfose GéBé compleet

Kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. Daarna wordt haardracht, make-up en haarkleur bekeken en er wordt een foto van u gemaakt. Daarna volgt een advies voor de te knippen coupe en u krijgt een uitgebreid kleuradvies wat vertaald gaat worden naar een prachtige haarkleur en een professionele make-up. · De kleurbehandeling bestaat uit verschillende kleuren en technieken. Daarna wordt u professioneel opgemaakt en uw haar wordt in model gestyled. Tevens krijgt u een advies voor thuis, hoe u uw kapsel het beste kunt onderhouden en zelf kunt stylen. Als laatste wordt er weer een foto van u gemaakt om het eindresultaat voor u vast te leggen. Zowel de “voor”als “na”foto, krijgt u van ons mee naar huis.


Tijdsduur: ±4,5 uur

Tarief: €195,00 (all-in)


Metamorfose GéBé speciaal:

Kennismakingsgesprek onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij. Daarna wordt haardracht, make-up en haarkleur bekeken en er wordt een foto van u gemaakt. Daarna volgt een advies voor de te knippen coupe en u krijgt een uitgebreid kleuradvies wat vertaald gaat worden naar een prachtige haarkleur en een professionele make-up. · De kleurbehandeling bestaat uit verschillende kleuren en technieken en wordt afgesloten met een heerlijke hoofdhuidmassage. Na de hoofdhuidmassage worden uw wenkbrauwen geëpileerd en uw wenkbrauwen en wimpers worden geverfd. U wordt professioneel opgemaakt en uw haar wordt in model gestyled. Tevens krijgt u een advies voor thuis, hoe u uw kapsel het beste kunt onderhouden en zelf kunt stylen. Als laatste wordt er weer een foto van u gemaakt om het eindresultaat voor u vast te leggen. Zowel de “voor”als “na”foto, krijgt u van ons mee naar huis. Tijdens dit arrangement wordt u voorzien van frisdrank en ook een glaasje Prosecco staat voor u klaar. Tussendoor wordt u voorzien van een aantal lekkere hapjes.


Tijdsduur: ±4,5 uur

Tarief: €275,00 (all-in)


Informatie

Al onze arrangementen zijn gebaseerd op kort haar en geldig in 2010. Voor halflang of lang haar geldt een toeslag welke in de salon bepaald wordt. (Toeslag is afhankelijk van haarlengte en haardikte en de te gebruiken extra producten)